koha logo
Baza bibliograficzna zawartości czasopism z zakresu kultury fizycznej


Proste Opis MARC Drukuj Dodaj do koszyka

040 -Instytucja sporządzająca opis

SZCZ U/ ES
SZCZ U/ ES

041 -Język dokumentu

polski

044 -Kraj publikacji

pl

100 -Hasło główne - nazwa osobowa

Czapski, Janusz.

245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności

Betalainy /
Janusz Czapski, Katarzyna Gościnna.

260 -Adres wydawniczy-rok wydania

2014.

500 -Uwaga ogólna

Bibliografia na stronach 169-171.

650 -Słowa kluczowe

betalainy

650 -Słowa kluczowe

budowa betalain

650 -Słowa kluczowe

właściwości

650 -Słowa kluczowe

przyswajalność

650 -Słowa kluczowe

aktywność przeciwutleniająca i działanie prozdrowotne

700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa

Gościnna, Katarzyna.

942 -Rodzaj dokumentu

Rozdział/fragment

773 -Dokument źródłowy

Żywność prozdrowotna: składniki i technologia / Red. Janusz Czapski, Danuta Górecka
Poznań: Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2014.
s. 164-171
978-83-7160-730-1

Egzemplarze