koha logo
Baza bibliograficzna zawartości czasopism z zakresu kultury fizycznej


Proste Opis MARC Drukuj Dodaj do koszyka

040 -Instytucja sporządzająca opis

SZCZ U/ ES
SZCZ U/ ES

041 -Język dokumentu

polski

044 -Kraj publikacji

pl

100 -Hasło główne - nazwa osobowa

Sikorski, Zdzisław.

245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności

Białka /
Zdzisław E. Sikorski.

260 -Adres wydawniczy-rok wydania

2018.

500 -Uwaga ogólna

Bibliografia na stronach 286-287.

650 -Słowa kluczowe

białka

650 -Słowa kluczowe

rola białek

650 -Słowa kluczowe

białka roślinne

650 -Słowa kluczowe

białka jaja kurzego

650 -Słowa kluczowe

białka mleka

650 -Słowa kluczowe

białka mięśniowe

650 -Słowa kluczowe

białka organizmów jednokomórkowych

942 -Rodzaj dokumentu

Rozdział/fragment

773 -Dokument źródłowy

Chemia żywności; Tom 1: Główne składniki żywności / pod red. Zdzisława E. Sikorskiego i Hanny Staroszczyk
Warszawa: Wydawnictwo Naukowe PWN, 2018.
s. 217-287
978-83-01-19625-7
978-83-01-19634-9

Egzemplarze