koha logo
Baza bibliograficzna zawartości czasopism z zakresu kultury fizycznej


Proste Opis MARC Drukuj Dodaj do koszyka

005 -Data i czas ostatniej modyfikacji

20210414222155.0

008 -Elementy danych stałej długości

201106s Pol||||| |||||00| | pol d

040 -Instytucja sporządzająca opis

SZCZ U/JL
SZCZ U/JL
SZCZ U/JL

041 -Język dokumentu

polski

044 -Kraj publikacji

pl

100 -Hasło główne - nazwa osobowa

Czarnobilska, Ewa.

245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności

Alergeny naturalne i dodatki do pokarmów jako przyczyny reakcji nadwrażliwości pokarmowej /
Ewa Czarnobilska, Dorota Myszkowska, Marcel Mazur, Anna Chmielewska.

260 -Adres wydawniczy-rok wydania

2016.

650 -Słowa kluczowe

alergeny naturalne

650 -Słowa kluczowe

dodatki pokarmowe

650 -Słowa kluczowe

nadwrażliwość pokarmowa

650 -Słowa kluczowe

zagrożenia żywieniowe

650 -Słowa kluczowe

bezpieczeństwo żywności

700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa

Myszkowska, Dorota.

700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa

Mazur, Marcel.

700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa

Chmielewska, Anna.

942 -Rodzaj dokumentu

Rozdział/fragment

773 -Dokument źródłowy

Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka / pod redakcją Emilii Kolarzyk;766 s.
Kraków: Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego; cop. 2016
s. 726 - 759
978-83-233-3966-3
978-83-233-9410-5

Egzemplarze