koha logo
Baza bibliograficzna zawartości czasopism z zakresu kultury fizycznej


Proste Opis MARC Drukuj Dodaj do koszyka

040 -Instytucja sporządzająca opis

SZCZ U/JL
SZCZ U/JL
SZCZ U/JL

041 -Język dokumentu

polski

044 -Kod kraju wydawcy

pl

100 -Hasło główne osobowe

Łagowska, Karolina.

245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności

Etykiety produktów spożywczych. Jak wybrać najlepszą żywność? /
Karolina Łagowska.

260 -Strefa adresu wydawniczego

2018.

650 -Słowa kluczowe

składniki odżywcze

650 -Słowa kluczowe

żywność

773 -Czasopismo źródłowe

2018, nr 2, s. 24-27
Wychowanie Fizyczne i Zdrowotne

942 -Rodzaj egzemplarza

Artykuł

Egzemplarze