koha logo
Baza bibliograficzna zawartości czasopism z zakresu kultury fizycznej


Proste Opis MARC Drukuj Dodaj do koszyka

040 -Instytucja sporządzająca opis

SZCZ U/ ES
SZCZ U/ ES

041 -Język dokumentu

polski

044 -Kraj publikacji

pl

100 -Hasło główne - nazwa osobowa

Szostak, Wiktor.

245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności

Cholesterol /
Wiktor B. Szostak, Dorota Szostak-Węgierek.

260 -Adres wydawniczy-rok wydania

2015.

500 -Uwaga ogólna

Bibliografia na stronach 134-136.

650 -Słowa kluczowe

metabolizm cholesterolu

650 -Słowa kluczowe

źródła pokarmowe cholesterolu

650 -Słowa kluczowe

rola cholesterolu pokarmowego w powstawaniu miażdżycy

942 -Rodzaj dokumentu

Rozdział/fragment

773 -Dokument źródłowy

Normy żywienia człowieka: podstawy prewencji otyłości i chorób niezakaźnych / Red. Mirosław Jarosz, Barbara Bułhak-Jachymczyk
Warszawa: Wydawnictwo Lekarskie PZWL: Instytut Żywności i Żywienia, 2015.
s. 130-136
978-83-200-3421-9

Egzemplarze