|
040 -Instytucja sporządzająca opis
|
SZCZ U/IKF
|
|
SZCZ U/IKF
|
041 -Język dokumentu
|
polski
|
100 -Hasło główne osobowe
|
Nowacka Estera
|
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności
|
Częstotliwość spożycia wybranych grup produktów spożywczych przez sportowców trenujących strzelectwo sportowe i kajakarstwo slalomowe
|
|
Estera Nowacka, Szymon Polaszczyk, Aneta Kopeć, Teresa Leszczyńska, Małgorzata Morawska, Katarzyna Pysz-Izdebska
|
260 -Strefa adresu wydawniczego
500 -Uwaga ogólna
|
tekst równoległy w języku angielskim
|
650 -Słowa kluczowe
|
żywienie, sport, strzelectwo, kajakarstwo
|
773 -Czasopismo źródłowe
|
2010 nr 2-3, s. 144-150
|
|
Medycyna Sportowa
|
942 -Rodzaj egzemplarza
|
Artykuł
|
|