koha logo
Baza bibliograficzna zawartości czasopism z zakresu kultury fizycznej


Proste Opis MARC Drukuj Dodaj do koszyka

040 -Instytucja sporządzająca opis

SZCZ U/JO
SZCZ U/JO

041 -Język dokumentu

polski

044 -Kod kraju wydawcy

pl

100 -Hasło główne osobowe

Czerwińska, Dorota.

245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności

Dieta łatwostrawna w restauracji? Potrzeby i możliwości wprowadzenia /
Dorota Czerwińska.

260 -Strefa adresu wydawniczego

2012.

500 -Uwaga ogólna

Tytuł i streszczenie w języku angielskim.

650 -Słowa kluczowe

dieta lekkostrawna, gastronomia, menu restauracyjne, wartość kaloryczna, zawartość tłuszczu, stan zdrowia

773 -Czasopismo źródłowe

2012, R.12, s.105-114
Roczniki Warszawskiej Szkoły Zdrowia

942 -Rodzaj egzemplarza

Artykuł

Egzemplarze