|
040 -Instytucja sporządzająca opis
|
SZCZ U/JO
|
|
SZCZ U/JO
|
041 -Język dokumentu
|
polski
|
044 -Kod kraju wydawcy
100 -Hasło główne osobowe
|
Czerwińska, Dorota.
|
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności
|
Dieta łatwostrawna w restauracji? Potrzeby i możliwości wprowadzenia /
|
|
Dorota Czerwińska.
|
260 -Strefa adresu wydawniczego
500 -Uwaga ogólna
|
Tytuł i streszczenie w języku angielskim.
|
650 -Słowa kluczowe
|
dieta lekkostrawna, gastronomia, menu restauracyjne, wartość kaloryczna, zawartość tłuszczu, stan zdrowia
|
773 -Czasopismo źródłowe
|
2012, R.12, s.105-114
|
|
Roczniki Warszawskiej Szkoły Zdrowia
|
942 -Rodzaj egzemplarza
|
Artykuł
|
|