koha logo
Baza bibliograficzna zawartości czasopism z zakresu kultury fizycznej


Proste Opis MARC Drukuj Dodaj do koszyka

040 -Instytucja sporządzająca opis

SZCZ U/ ES
SZCZ U/ ES

041 -Język dokumentu

polski

044 -Kraj publikacji

pl

100 -Hasło główne - nazwa osobowa

Wiczkowski, Wiesław.

245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności

Biodostępność biologicznie aktywnych składników żywności /
Wiesław Wiczkowski, Mariusz Piskuła.

260 -Adres wydawniczy-rok wydania

2014.

500 -Uwaga ogólna

Bibliografia na stronach 82-84.

650 -Słowa kluczowe

biodostępność

650 -Słowa kluczowe

składniki bioaktywne żywności pochodzenia roślinnego

700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa

Piskuła, Mariusz.

942 -Rodzaj dokumentu

Rozdział/fragment

773 -Dokument źródłowy

Żywność prozdrowotna: składniki i technologia / Red. Janusz Czapski, Danuta Górecka
Poznań: Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2014.
s. 74-84
978-83-7160-730-1

Egzemplarze