koha logo
Baza bibliograficzna zawartości czasopism z zakresu kultury fizycznej


Proste Opis MARC Drukuj Dodaj do koszyka

005 -Data i czas ostatniej modyfikacji

20210414142511.0

008 -Elementy danych stałej długości

201106s Pol||||| |||||00| | pol d

040 -Instytucja sporządzająca opis

SZCZ U/JL
SZCZ U/JL
SZCZ U/JL

041 -Język dokumentu

polski

044 -Kraj publikacji

pl

100 -Hasło główne - nazwa osobowa

Pokrzywa, Piotr.

245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności

Dodatki do żywności /
Piotr Pokrzywa.

260 -Adres wydawniczy-rok wydania

2011.

650 -Słowa kluczowe

żywność

650 -Słowa kluczowe

substancje nieodżywcze

650 -Słowa kluczowe

dodatki do żywności

650 -Słowa kluczowe

substancje zagęszczejące

650 -Słowa kluczowe

substancje słodzące

650 -Słowa kluczowe

substancje konserwujące

650 -Słowa kluczowe

barwniki

650 -Słowa kluczowe

bezpieczeństwo żywieniowe

942 -Rodzaj dokumentu

Rozdział/fragment

773 -Dokument źródłowy

Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka / pod redakcją Emilii Kolarzyk;766 s.
Kraków: Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego; cop. 2016
s. 53 - 62
978-83-233-3966-3
978-83-233-9410-5

Egzemplarze