005 -Data i czas ostatniej modyfikacji
|
20210414142511.0
|
008 -Elementy danych stałej długości
|
201106s Pol||||| |||||00| | pol d
|
040 -Instytucja sporządzająca opis
|
SZCZ U/JL
|
|
SZCZ U/JL
|
|
SZCZ U/JL
|
041 -Język dokumentu
|
polski
|
044 -Kraj publikacji
|
pl
|
100 -Hasło główne - nazwa osobowa
|
Pokrzywa, Piotr.
|
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności
|
Dodatki do żywności /
|
|
Piotr Pokrzywa.
|
260 -Adres wydawniczy-rok wydania
650 -Słowa kluczowe
|
żywność
|
650 -Słowa kluczowe
|
substancje nieodżywcze
|
650 -Słowa kluczowe
|
dodatki do żywności
|
650 -Słowa kluczowe
|
substancje zagęszczejące
|
650 -Słowa kluczowe
|
substancje słodzące
|
650 -Słowa kluczowe
|
substancje konserwujące
|
650 -Słowa kluczowe
|
barwniki
|
650 -Słowa kluczowe
|
bezpieczeństwo żywieniowe
|
942 -Rodzaj dokumentu
|
Rozdział/fragment
|