040 -Instytucja sporządzająca opis
|
SZCZ U/ ES
|
|
SZCZ U/ ES
|
041 -Język dokumentu
|
polski
|
044 -Kraj publikacji
|
pl
|
100 -Hasło główne - nazwa osobowa
|
Brzezińska, Maria.
|
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności
|
Dodatki do żywności i ich charakterystyka z uwzględnieniem szkodliwości oddziaływania na organizm /
|
|
Maria Brzezińska, Joanna Winiarska.
|
260 -Adres wydawniczy-rok wydania
500 -Uwaga ogólna
|
Streszczenie w języku angielskim.
|
500 -Uwaga ogólna
|
Bibliografia na stronie 54.
|
650 -Słowa kluczowe
|
zdrowie
|
650 -Słowa kluczowe
|
barwniki
|
650 -Słowa kluczowe
|
stabilizatory barwy
|
650 -Słowa kluczowe
|
środki konserwujące
|
650 -Słowa kluczowe
|
substancje zakwaszające
|
650 -Słowa kluczowe
|
przeciwutleniacze
|
650 -Słowa kluczowe
|
spulchniacze
|
650 -Słowa kluczowe
|
poliole
|
650 -Słowa kluczowe
|
substancje słodzące
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa
|
Winiarska, Joanna.
|
942 -Rodzaj dokumentu
|
Rozdział/fragment
|