koha logo
Baza bibliograficzna zawartości czasopism z zakresu kultury fizycznej


Proste Opis MARC Drukuj Dodaj do koszyka

040 -Instytucja sporządzająca opis

SZCZ U/ ES
SZCZ U/ ES

041 -Język dokumentu

polski

044 -Kraj publikacji

pl

100 -Hasło główne - nazwa osobowa

Brzezińska, Maria.

245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności

Dodatki do żywności i ich charakterystyka z uwzględnieniem szkodliwości oddziaływania na organizm /
Maria Brzezińska, Joanna Winiarska.

260 -Adres wydawniczy-rok wydania

2004.

500 -Uwaga ogólna

Streszczenie w języku angielskim.

500 -Uwaga ogólna

Bibliografia na stronie 54.

650 -Słowa kluczowe

zdrowie

650 -Słowa kluczowe

barwniki

650 -Słowa kluczowe

stabilizatory barwy

650 -Słowa kluczowe

środki konserwujące

650 -Słowa kluczowe

substancje zakwaszające

650 -Słowa kluczowe

przeciwutleniacze

650 -Słowa kluczowe

spulchniacze

650 -Słowa kluczowe

poliole

650 -Słowa kluczowe

substancje słodzące

700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa

Winiarska, Joanna.

942 -Rodzaj dokumentu

Rozdział/fragment

773 -Dokument źródłowy

Stan środowiska przyrodniczego podstawowym warunkiem zdrowotności społeczeństwa / Red. Marian Ciaciura
Szczecin: Z.U.P.W. "Optimex" Mariusz Mońka & Zbigniew Walczak, 2004.
s. 47-54
83-908454-6-6

Egzemplarze