040 -Instytucja sporządzająca opis
|
SZCZ U/ ES
|
|
SZCZ U/ ES
|
041 -Język dokumentu
|
polski
|
044 -Kraj publikacji
|
pl
|
100 -Hasło główne - nazwa osobowa
|
Kostyra, Henryk.
|
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności
|
Bioaktywne peptydy uwalniane z białek żywności /
|
|
Henryk Kostyra, Elżbieta Kostyra.
|
260 -Adres wydawniczy-rok wydania
500 -Uwaga ogólna
|
Bibliografia na stronach 248-249.
|
650 -Słowa kluczowe
|
peptydy smakowe
|
650 -Słowa kluczowe
|
peptydy strepogeninowe
|
650 -Słowa kluczowe
|
peptydy hamujące migrację makrofagów
|
650 -Słowa kluczowe
|
peptydy przeciwnadciśnieniowe
|
650 -Słowa kluczowe
|
peptydy immunomodulacyjne
|
650 -Słowa kluczowe
|
peptydy przeciwbakteryjne
|
650 -Słowa kluczowe
|
peptydy przeciwzakrzepowe
|
650 -Słowa kluczowe
|
peptydy hipocholesterolemiczne i hipotriglicerydemiczne
|
650 -Słowa kluczowe
|
peptydy przeciwotyłościowe
|
650 -Słowa kluczowe
|
peptydy przeciwutleniające
|
650 -Słowa kluczowe
|
peptydy quasi-toksyczne
|
650 -Słowa kluczowe
|
peptydy opioidowe
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa
|
Kostyra, Elżbieta.
|
942 -Rodzaj dokumentu
|
Rozdział/fragment
|