koha logo
Baza bibliograficzna zawartości czasopism z zakresu kultury fizycznej


Proste Opis MARC Drukuj Dodaj do koszyka

040 -Instytucja sporządzająca opis

SZCZ U/ ES
SZCZ U/ ES

041 -Język dokumentu

polski

044 -Kraj publikacji

pl

100 -Hasło główne - nazwa osobowa

Kostyra, Henryk.

245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności

Bioaktywne peptydy uwalniane z białek żywności /
Henryk Kostyra, Elżbieta Kostyra.

260 -Adres wydawniczy-rok wydania

2014.

500 -Uwaga ogólna

Bibliografia na stronach 248-249.

650 -Słowa kluczowe

peptydy smakowe

650 -Słowa kluczowe

peptydy strepogeninowe

650 -Słowa kluczowe

peptydy hamujące migrację makrofagów

650 -Słowa kluczowe

peptydy przeciwnadciśnieniowe

650 -Słowa kluczowe

peptydy immunomodulacyjne

650 -Słowa kluczowe

peptydy przeciwbakteryjne

650 -Słowa kluczowe

peptydy przeciwzakrzepowe

650 -Słowa kluczowe

peptydy hipocholesterolemiczne i hipotriglicerydemiczne

650 -Słowa kluczowe

peptydy przeciwotyłościowe

650 -Słowa kluczowe

peptydy przeciwutleniające

650 -Słowa kluczowe

peptydy quasi-toksyczne

650 -Słowa kluczowe

peptydy opioidowe

700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa

Kostyra, Elżbieta.

942 -Rodzaj dokumentu

Rozdział/fragment

773 -Dokument źródłowy

Żywność prozdrowotna: składniki i technologia / Red. Janusz Czapski, Danuta Górecka
Poznań: Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2014.
s. 235-249
978-83-7160-730-1

Egzemplarze