koha logo
Baza bibliograficzna zawartości czasopism z zakresu kultury fizycznej


Proste Opis MARC Drukuj Dodaj do koszyka

040 -Instytucja sporządzająca opis

SZCZ U/ ES
SZCZ U/ ES

041 -Język dokumentu

polski

044 -Kraj publikacji

pl

100 -Hasło główne - nazwa osobowa

Tomaszewska-Gras, Jolanta.

245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności

Budowa surowców i produktów żywnościowych /
Jolanta Tomaszewska-Gras.

260 -Adres wydawniczy-rok wydania

2018.

500 -Uwaga ogólna

Bibliografia na stronie 33.

650 -Słowa kluczowe

surowce i produkty żywnościowe

650 -Słowa kluczowe

mięso

650 -Słowa kluczowe

jaja

650 -Słowa kluczowe

mleko

650 -Słowa kluczowe

zboża

650 -Słowa kluczowe

owoce jadalne

650 -Słowa kluczowe

warzywa

650 -Słowa kluczowe

nasiona roślin strączkowych

650 -Słowa kluczowe

nasiona roślin oleistych

942 -Rodzaj dokumentu

Rozdział/fragment

773 -Dokument źródłowy

Chemia żywności; Tom 1: Główne składniki żywności / pod red. Zdzisława E. Sikorskiego i Hanny Staroszczyk
Warszawa: Wydawnictwo Naukowe PWN, 2018.
s. 11-33
978-83-01-19625-7
978-83-01-19634-9

Egzemplarze