040 -Instytucja sporządzająca opis
|
SZCZ U/ ES
|
|
SZCZ U/ ES
|
041 -Język dokumentu
|
polski
|
044 -Kraj publikacji
|
pl
|
100 -Hasło główne - nazwa osobowa
|
Dąbrowski, Kazimierz.
|
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności
|
Dodatki do żywności /
|
|
Kazimierz Dąbrowski, Antoni Rutkowski.
|
260 -Adres wydawniczy-rok wydania
500 -Uwaga ogólna
|
Bibliografia na stronie 242.
|
650 -Słowa kluczowe
|
dodatki do żywności
|
650 -Słowa kluczowe
|
substancje słodzące
|
650 -Słowa kluczowe
|
barwniki
|
650 -Słowa kluczowe
|
substancje konserwujące i przeciwutleniacze
|
650 -Słowa kluczowe
|
emulgatory i sole emulgujące (topniki)
|
650 -Słowa kluczowe
|
stabilizatory
|
650 -Słowa kluczowe
|
wzmacniacze smaku
|
650 -Słowa kluczowe
|
substancje spulchniające i środki do przetwarzania mąki (polepszacze)
|
650 -Słowa kluczowe
|
substancje utrzymujące wilgoć, wypełniające, przeciwzbrylające oraz glazurujące
|
650 -Słowa kluczowe
|
substancje pianotwórcze i przeciwpieniące
|
650 -Słowa kluczowe
|
gazy nośne i gazy do pakowania
|
650 -Słowa kluczowe
|
enzymy spożywcze
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa
|
Rutkowski, Antoni.
|
942 -Rodzaj dokumentu
|
Rozdział/fragment
|