koha logo
Baza bibliograficzna zawartości czasopism z zakresu kultury fizycznej


Proste Opis MARC Drukuj Dodaj do koszyka

040 -Instytucja sporządzająca opis

SZCZ U/ ES
SZCZ U/ ES

041 -Język dokumentu

polski

044 -Kraj publikacji

pl

100 -Hasło główne - nazwa osobowa

Plutowska, Beata.

245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności

Analiza żywności /
Beata Plutowska, Henryk Jeleń.

260 -Adres wydawniczy-rok wydania

2018.

500 -Uwaga ogólna

Bibliografia na stronach 305-306.

650 -Słowa kluczowe

analiza żywności

650 -Słowa kluczowe

znakowanie żywności

650 -Słowa kluczowe

urzędowa kontrola żywności

650 -Słowa kluczowe

kontrola procesu produkcji żywności

650 -Słowa kluczowe

zafałszowania żywności

650 -Słowa kluczowe

pobieranie próbek żywności

650 -Słowa kluczowe

techniki analizy żywności

700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa

Jeleń, Henryk.

942 -Rodzaj dokumentu

Rozdział/fragment

773 -Dokument źródłowy

Chemia żywności; Tom 2: Biologiczne właściwości składników żywności / pod red. Zdzisława E. Sikorskiego i Hanny Staroszczyk
Warszawa: Wydawnictwo Naukowe PWN, 2018.
s. 269-306
978-83-01-19626-4
978-83-01-19634-9

Egzemplarze