040 -Instytucja sporządzająca opis
|
SZCZ U/ ES
|
|
SZCZ U/ ES
|
041 -Język dokumentu
|
polski
|
044 -Kraj publikacji
|
pl
|
100 -Hasło główne - nazwa osobowa
|
Plutowska, Beata.
|
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności
|
Analiza żywności /
|
|
Beata Plutowska, Henryk Jeleń.
|
260 -Adres wydawniczy-rok wydania
500 -Uwaga ogólna
|
Bibliografia na stronach 305-306.
|
650 -Słowa kluczowe
|
analiza żywności
|
650 -Słowa kluczowe
|
znakowanie żywności
|
650 -Słowa kluczowe
|
urzędowa kontrola żywności
|
650 -Słowa kluczowe
|
kontrola procesu produkcji żywności
|
650 -Słowa kluczowe
|
zafałszowania żywności
|
650 -Słowa kluczowe
|
pobieranie próbek żywności
|
650 -Słowa kluczowe
|
techniki analizy żywności
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa
|
Jeleń, Henryk.
|
942 -Rodzaj dokumentu
|
Rozdział/fragment
|